WVV’34 wint met 0-2 van Hengelo

WVV'34 heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om lijfsbehoud. vv Hengelo werd vanmiddag met 0-2 verslagen op Sportpark de Waarbeek. Vanaf het begin nam WVV'34 direct het initiatief. Ze lieten zien dat ze voor niets minder dan drie punten naar Hengelo waren afgereisd. Een aderlating voor de ploeg was het uitvallen van verdediger Paul Semmekrot, hij moest voor rust geblesseerd het veld verlaten. Ondanks dat hij de strijd moest staken, kon WVV'34 het veldoverwicht te behouden en bracht Hamoudi Jaafil, van een schorsing terug gekeerd, de Wegdammers op een 0-1 voorsprong. Hij scoorde op aangeven van Gijs Pierk. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kreeg Hengelo een grote kans op de gelijkmaker, helaas voor hun faalden ze in de afronding. Aanvoerder Maurice Workel gooide de wedstrijd in het slot, hij rondde af op aangeven van Hamoudi Jaafil, die na zijn treffer ook een assist op zijn naam kon schrijven. WVV'34 hield de overhand maar kwam niet meer tot scoren. Toch wist de ploeg van William Krabbenborg en assistent Rick Gockel belangrijke 3 punten mee te nemen naar Hengevelde.