WVV’34 wint van SC Markelo

WVV'34 1 heeft vanmorgen op een ijskoud Rupertserve de oefenwedstrijd tegen 2e klasser SC Markelo gewonnen. Markelo speelde ongeïnspireerd en creëerde geen kansen. WVV'34 daarentegen wel, zij wisten na een doelpuntloze 1e helft in het tweede bedrijf de overwinning binnen te slepen. Aanvoerder Maurice Workel trof tweemaal doel, waardoor er een 2-0 eindstand op het scorebord preikte na 90 minuten afzien in de kou.

SC Markelo heeft degradatiezorgen in de 2e klasse J, ze bezetten een 13e plek, en wisten uit 14 competitieduels dit seizoen slechts 13 punten te vergaren. WVV'34 staat in de 3e klasse A op een 8e plek. Ook bij hen helpt het aantal punten niet over. 16 punten werden er verdiend in 13 duels. Beide teams zijn dus gebaat een goede 2e competiehelft. Voor Markelo begint deze weer op 26 februari uit bij Victoria'28 in Enschede. WVV'34 moet die dag ook naar Enschede, en wel naar VOGIDO, de nummer 3 op de ranglijst.