Yess! Namens Jo 13-1 bedankt voor het heerlijke ontbijtje!

Wat begon als een geintje in de staf-app van WVV JO13-1 leidde zaterdagochtend tot een heerlijk begin van een vroege voetbalochtend bij eetsalon Yess voor de JO13-1. Het team van trainer Tom Pierik moest deze druilerige ochtend om 9.00 uur al aantreden tegen de plaatselijke trots van Vorden. Dit betekende dat we om 7.45 uur al  moesten vertrekken. Omdat het zo vroeg was en één van de leiders; wie is niet belangrijk  i.v.m. een feestje de avond er voor liever niet wilde rijden moest één van de overige leiders een keer extra aantreden. En dan ook nog eens heel vroeg. Dit kon doorgaan, mits de voorwaarden goed waren, aldus leider Kevin. Een ontbijtje vooraf met het hele team was voldoende.

Koploper WVV speelde na het ontbijt een ijzersterke wedstrijd. Hard werken op een zwaar veld leverde uiteindelijk een dik verdiend 2-2 gelijkspel op tegen een erg goede tegenstander.

Het ontbijt is aangeboden door Yess. Jessica en Gijs super bedankt namens alle spelers en de technisch staf van WVV JO13-1.