Zinvolle ouderavond Cupido: “Lang leve de sportouder”

Gisterenavond was er een bijeenkomst met het thema: Lang leve de sportouder”. Dit naar aanleiding van het Initiatief van de Nevobo waar cupido zich bij heeft aangesloten. Het motto van de avond was dan ook: “Creëren van betrokkenheid, gezelligheid en sportiviteit”. Een zinvolle avond door met de ouders te brainstormen over sportplezier en sportiviteit dit in combinatie algemene informatie. Voorzitter Veronique Beving, zelf ook sportouder, opende met een algemeen verhaal over de vereniging zoals de bestuursopbouw, wedstrijdzaken, trainingen het belang van het afmelden. Het leverde een leuke avond op met veel betrokkenheid en belangstelling van de ouders. Samen moeten we het doen! Na deze sessie kregen de ouders van de spelers van de mini teams uitleg over de spelregels van CMV niveau 4 waarin gespeeld wordt door trainster Susan Beuving.

Om het volleybal bij de jeugd uit Hengevelde en omstreken organiseren wij ook eneke activeiten het komend seizoen, noteer de data vast in je agenda:
-3 januari, de super coole volleybalmiddag
-28 februari het carnavalstoernooi
-1 september het beachtoernooi

Dit was enkele weken gelden te lezen op de Nevobo-site:
Veronique Beuving (voorzitster Cupido): “Vanuit volleybalvereniging Cupido zijn we druk bezig om onze vereniging te promoten onder andere  met de nieuwe slogan 'Cupido, hart voor volleybal' en om te promoten dat volleybal echt leuk en actief is voor alle leeftijden maar vooral ook van jongs af aan!
We willen ook graag zoveel mogelijk promoten om alle ouders bij de sport te betrekken, bijvoorbeeld door ze naar de wedstrijden te laten komen kijken, deel te laten nemen aan onze vrijwilligersactiviteiten, of te laten tellen en fluiten bij de wedstrijden, lid te laten worden van onze vereniging door zelf te komen volleyballen of gewoon door gezamenlijk in de kantine met ouders en spelers een drankje te drinken na de wedstrijd. De onderlinge sfeer moet goed en gezellig zijn en dan komen de prestaties vanzelf! Mede daarom organiseren wij de avond 'Lang leve de sportouder' op maandag 11 september. Creëren van betrokkenheid, gezelligheid en sportiviteit."

(bron: Cupido)