Mensen mensen!! Op dit moment hebben we 31 opgaves voor onze online Wegdam Weekend pubquiz, maar wil je je nog opgeven met een leuk team dan kan dat natuurlijk! Tot 18.00 uur is die mogelijkheid er. Je krijgt de formulieren vanavond via een link toegestuurd! Trouwens.. we zijn vanavond niet alleen te beluisteren via wegdamweekend.nl, maar ook te bekijken via ons youtube-kanaal: youtube.com/user/wegdamweekend Dat wordt gezellig! We beginnen met uitzenden vanaf 19.00 uur, maar de Quiz begint om 20.00 uur. TOT VANAVOND

Wegdamnieuws is op zoek naar verhalen in deze bijzondere periode. Wat doe jij met de kinderen, voor een goed doel en hoe vul je de tijd op? Nederland is zich in de diepvriesmodus aan het terugtrekken. Theaters sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast. Vandaag deel 2, Erika Schreijer-Kok:
"In deze heftige Coronatijd, waarin we zoveel mogelijk binnen moeten blijven en kinderen niet met elkaar kunnen spelen, kunnen we wel iets leuks gebruiken.

Wegdamnieuws is op zoek naar verhalen in en over deze bijzondere periode. Wat doe jij met de kinderen, hoe vul je de tijd op? Nederland is zich in de diepvriesmodus aan het terugtrekken. Theaters sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast.Wat doe je met die tijd welke nu ongebruikt op de plank blijft liggen? Sociale contacten worden afgeraden, en om nu uit verveling met je grote teen te gaan zitten spelen schiet ook niet op!
De aftrap is voor Robin Kooijman:

Alle geplande activiteiten van het JAC'94 tot 1 juni komen te vervallen. Reden hiervoor zijn de corona-maatregelen die in het hele land gelden om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Eerder liet het JAC'94 al weten dat de potgrondactie en het zwem-uitje op 21 maart niet door gaan. Nu zullen ook de uitjes voor JO13 t/m JO17, de JAC-dag en het A-weekend vervallen. Het JAC'94 hoopt op ieders begrip. 

woensdag, 25 maart 2020 20:08

Proef inzameling oud papier bij W.V.V.'34

In Hengevelde, Kerspel Goor, Slotshoek, Weldam en Stegenhoek zal de komende tijd geen oud papier worden opgehaald omdat de papierboys gehouden zijn aan de maatregelen inzake het Corona-virus.

Om met name bedrijven en particulieren tegemoet te komen, bieden we de mogelijkheid om oud papier zelf naar de containers op het Sportpark Rupertserve te brengen. Voor de container zal de grote ophaalwagen worden geplaatst, alsmede de trap. U wordt verzocht geen oud papier op de wagen achter te laten, maar alles zelf in de container te deponeren.

Om de containers niet onnodig snel vol te laten komen, vragen we u het oud papier compact aan te leveren en geen lege dozen in de container te gooien. Ook vragen we om papier niet op de grote wagen achter te laten, maar alles in de container te deponeren.

Aanstaande vrijdag 27 maart zal de toegang via de Needsestraat geopend zijn van 8.00 tot 18.00 uur.

We rekenen op ieders medewerking! Ook om de reden dat als dit alternatief mislukt, het inzamelen van oud papier voorlopig stop gezet moet worden. Na vrijdag zullen we evalueren.

Het Rupertserve is aanstaande vrijdag alleen toegankelijk voor iedereen die oud papier komt brengen. Jongeren die op het Rupertserve willen gaan spelen zullen zonder pardon worden weggestuurd. 

Het bestuur van W.V.V.34 en de papierboys danken iedereen alvast voor de medewerking.  

Pagina 1 van 383