woensdag 14 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Alleen contante betaling bij Revue

  • zaterdag, 10 november 2018 12:08

Een mededeling van huishoudelijke aard van het Revuegezelschap, er kan alleen contant worden betaalt. Pinnen is helaas niet mogelijk dus mocht u munten willen halen, dit kan alleen contant.

"Vanavond bekendmaking Prins Brian I 2019"

  • zaterdag, 10 november 2018 11:09

Dat is in ieder geval de verwachting van de lezers van Wegdamnieuws. Afgelopen week werd op deze website een poll gehouden waar de lezers konden stemmen wie volgens hen vanavond bekend wordt gemaakt als Prins Carnaval 2019 van de Höftemennekes. Hier werden diverse namen die in het dorp in verband worden gebracht met het Prins worden neergezet, ook kon gestemd worden op 'iemand anders', iemand die niet in ons lijstje van mogelijke Prinsen stond. Hier kwam duidelijk uit naar voren dat Brian Grefte de beste papieren heeft, hij kreeg 20,1% van de stemmen. Een andere grote kanshebber is Stephan ter Doest, die met 19,7% van de stemmen ook een grote kanshebber is. Enkele jaren geleden waren het de lezers die goed voorspelden dat Ignaat Brummelhuis de prins wordt, zal vanavond de geschiedenis zich herhalen?
Vanavond rond 11 over 11 weten we het. Wegdamnieuws zal in ieder geval direct na de bekendmaking hierover publiceren. Dus mocht u vanavond niet in de zaal zitten, neem vanavond laat een kijkje op deze website om op de hoogte te blijven.

Zwarte poes vermist

  • woensdag, 07 november 2018 18:04
Mijn zwarte poes, Molly is weg sinds 5 november in de nacht. Ze is graag buiten 's-nachts en 's-morgens niet teruggekomen en vandaag ook niet. Ze is 4 jaar oud. Ze is gechipt.   Het is een aanhankelijke poes maar ook wat schrikachtig. Graag  wens ik hulp bij het zoeken. Misschien heeft ze zich schuil gehouden in een schuur of iets dergelijks.
Mijn telefoonnummer is 06-21130392 Ik woon in de van den Brinkstraat op nummer 8.

Vandaag woensdag 7 november word de decemberverlichting in en rond het centrum van Hengevelde weer opgehangen door een aantal vrijwilligers. Graag even een beetje aandacht voor de veiligheid van deze mensen! Bij voorbaat dank namens de vrijwilligers!

De poll gaat nu richting de 400 stemmen, maar mocht je bij jezelf denken: Waarom staat die naam er niet bij? Geef het door en we plaatsen hem op de lijst!

Kim Blokhorst is 40 jaar

  • maandag, 05 november 2018 07:53

Ook Kim Blokhorst is 40 jaar! Gefeliciteerd namens je vriendinnen.

‘n Houw niet naar Moskou

  • zondag, 04 november 2018 13:07
Gerben Derkink, bijgenaamd van 'n Houw is vandaag 50 jaar; de rode draad is duidelijk zichtbaar bij de teksten in zijn voortuin: Hij moet de kerktoren blijven zien! Een verre reis is niet aan hem besteed!! Namens de buurt, familie  en natuurlijk de redactie: Proficiat man!

Wout 25 jaar

  • zaterdag, 03 november 2018 22:49

Wout Essink, de voormalig sterkste man van Hengevelde, wordt 25 jaar. Van zijn vrienden kreeg hij twee mooie borden in de tuin, volgens Twents gebruik. Ook namens de redactie van harte proficiat!

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen zullen twijfelen aan wat je zegt

maar geloven wat je doet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren