maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Exact op z’n 51ste verjaardag, kwamen afgelopen donderdag maar liefst tien vrouwelijke ondernemers uit Hengevelde op de koffie, met taart (!) bij Raymond Wegdam en zijn vrouw Ester. De dames waren benieuwd naar het ‘geheim’ van Raymond en zijn compagnon Arthur Schoneveld die WegdamNieuws.nl met succes runnen. Ze wilden weten hoe het duo het presteert om, elk naast een drukke baan, dagelijks minimaal 1 nieuwsitem op hun site te plaatsen. Hoe ze omgaan met de reacties van mensen op het nieuws dat ze brengen en of al deze reacties het blijven brengen van nieuws, waard is. De NOVH, wat staat voor Netwerk Ondernemende Vrouwen Hengevelde, bestaat al sinds 2007 en komt vier keer per jaar bij elkaar. Hoor je tot de doelgroep en ben je benieuwd wat we doen? Schuif gezellig een keer aan. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdagochtend 13 september. Aanmelden kan via [email protected]

Zwarte portemonnee gevonden

  • donderdag, 17 mei 2018 18:58

Vanmiddag is bovenstaande portemonnee gevonden aan de Goorsestraat gevonden. Is de portemonnee van u, bel dan even met 0547-333521.

Hond vermist

  • donderdag, 17 mei 2018 08:29

Wie heeft onze hond Puck gezien, het is een Jack Russell en zij is 16 jaar . Ze heeft last van dementie  is doof en slechtziend. Heeft u haar gezien bel dan naar 0622595904 .  Adres  Beldsweg 35 Hengevelde. Mag gedeeld worden!

Kinderschoen gevonden

  • maandag, 14 mei 2018 16:07

De schoen op de bovenstaande foto is vanmiddag gevonden.

De eigenaar kan zich melden bij de redactie van Wegdamnieuws.

Wesley 25 jaar

  • zondag, 13 mei 2018 22:09

Wesley ter Grefte, woonachtig aan de Diepenheimsestraat in Hengevelde, wordt morgen 25 jaar. Van zijn vrienden kreeg hij een leuk bord in voortuin. Ook namens de redactie van harte proficiat!

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren