donderdag 17 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peter tikt-em an: 50!

  • woensdag, 16 januari 2019 18:51

Peter Gunnink is vandaag 50 jaar geworden.  Hij is al bijna 20 jaar werkzaak bij Grefte Vleeskuikens Hij woont met vrouw Maria en kinderen Jarno, Claudia (bekend van de Coop) en Pedro aan de Boswinkelsweg .
Namens de familie Grefte van harte proficiat!

Winnaars Facebookactie Wegdamnieuws bekend

  • dinsdag, 15 januari 2019 08:55

Op 7 januari hebben we op onze Facebookpagina een winactie uitgezet. Hier worden 3 boeken genaamd "43 opmerkelijke verhalen van alle Nederlandse olympische medaillewinnaars op de Winterspelen" t.w.v. per stuk verloot onder de personen die het bericht liken en delen.
Blijf ons volgen voor meer acties en uiteraard het allerlaatste nieuws, dat kan via DEZE link.

De drie winnaars zijn geworden: Kim Rouweler, Edo ten Thije, Thijs Boomkamp. Van harte gefeliciteerd! Via Facebook nemen we contact met jullie op!

Lyam geboren

  • maandag, 14 januari 2019 20:46

Jozef ten Heggeler en Kim Diepeveen zijn de trotste ouders geworden van een zoon genaamd Lyam! In hun tuin aan de Bomhof kregen ze een mooie ooievaar. Ook namens de redactie van harte proficiat!

Het was een bijzondere avond gisteren in Herberg de Gebrande Waateren, oftewel de residentie van De Höftemennekes. Hier werd namelijk bekend gemaakt wie de nieuwe jonkheer en jonkvrouw van de Hengeveldse carnavalsvereniging zijn in 2019. De eer viel te beurt aan Rick ten Buuren en Nieke Stortelder. Tevens werd bekend dat Nick Kuipers en Lieke Velthuis de adjudant zijn en Sanne ten Thije en Manon Borghuis het gevolg. Allen van harte proficiat en we komen jullie ongetwijfeld tegen tijdens Carnaval 2019!

Afgelopen vrijdag trokken John Pierik, Jan Willen Pigge, Jeroen Nijkamp, Brian en Raymond Wegdam de stoute schoenen aan voor een ‘big surprise’ richting het Ierse plaatsje Ballinahown. Daar woont Jimmy Corrigan, al jaren een vertrouwd gezicht in Hengevelde, met name tijdens de Zomerfeesten. De beste man werd vrijdag 70 en daarom werd hij verrast met een bezoekje. Raymond Wegdam: “Het was een bijzondere avond vol met traditionele Ierse muziek, in het clubgebouw van een rugby vereniging! De verrassing was enorm op het moment dat we plotseling bij hem Voorde deur stonden. Aan alles kon je merken; Jimmy is een held hier in de omgeving. Hij treedt vaak op in binnen en buitenland als Ierse zanger en gaf deze avond ook nog even een showtje weg! Het publiek op de banken!”

Senioren maken een goede start 2019!

  • vrijdag, 11 januari 2019 20:08

Een goed begin is het halve werk zullen velen gedacht hebben. Zij waren bijeen in de kantine van Hebo om met elkaar het nieuwe jaar in te gaan. De goede wensen werden uitgesproken en de voornemens kenbaar gemaakt om er een dynamisch jaar van te maken. Dat gold naar personen toe, maar ook naar de vereniging KBO Hengevelde. 
De seniorenvereniging is in Hengevelde niet meer weg te denken als solide onderdeel van de gemeenschap. Dat wil ze blijven en start daarom eind januari een campagne om nog eens duidelijk te maken dat ze er wil zijn voor de senioren vanaf 60 jaar.
De avond werd op een zeer plezierige manier ingevuld met ondersteuning van de ,,Borghenders,,. Een mannenkoor uit Borne met een aansprekend repertoire waarin de jaren 60 / 70 met de Blue Diamonds; Heintje; Vader Abraham; Nana Mouscouri; BZN en Rousos Maakmiknopilos domineerden. Een geweldige avond!

Afgelopen vrijdag 4 januari, zijn we voor de 28e editie naar Oostenrijk gereden! Dit was ’s middags nog even onzeker, gezien de extreme weersomstandigheden. Uiteindelijk viel de reis naar Hinterglemm mee, alleen in Oostenrijk hadden we redelijk wat vertraging doordat er veel sneeuw op de wegen lag. Maar dat mocht de pret niet drukken, want de sfeer in de bus was weer goed! Alle dagen is er veel sneeuw bijgevallen, wat de reden was dat op zaterdag en zondag maar een deel van de liften open waren. Maar ook de reden dat de late ontbijt-gangers geen verse broodjes meer kregen. De toegangswegen naar het dorp hebben ruim een dag dicht gezeten. 
Hieronder foto's + video:

Marcel 50 jaar

  • donderdag, 10 januari 2019 16:34

Marcel Bax, samen met zijn vrouw Yvonne woonachtig in de Bekkampstraat, is 50 jaar geworden. De verwoed Twente-supporter en vakantieganger kreeg diverse mooie spandoeken in de tuin naast de Abraham. Ook namens de redactie van harte proficiat!

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren