dinsdag, 20 oktober 2020 14:00

John kats vieftig!

John Mensink, bekend als iemand die het geluk ver weg zoekt heeft het nu dichtbij! De doeken bij hem aan de Eeftinkstraat spreken voor zich over de Hengeveldse ‘volleybaltopper’. 

John! Proficiat man!

zondag, 18 oktober 2020 18:29

De laatste van de groep is 25!

De laatste van de groep wordt morgen 25! Een grote smiley, voor onze Milly! 

Milly Hendriks: Namens de vriendinnen alvast van harte proficiat!

donderdag, 15 oktober 2020 21:00

Lynn geboren

Kelvin Westerbeek en Laura Foks, woonachtig aan de Bomhof in Hengevelde, zijn op 13 oktober de trotse ouders geworden van hun eerste kindje, een dochter genaamd Lynn! Daarom kregen ze volgens tradtiie een mooie ooievaar in de voortuin. Ook namens de redactie van harte proficiat en veel geluk gewenst!

donderdag, 15 oktober 2020 20:07

Uitslag Zonnebloemloterij

De Zonnebloemafdeling Hengevelde/ Isidorushoeve wil iedereen die heeft meegewerkt aan de verkoop van zonnebloemloten afgelopen zomer hartelijk bedanken voor hun inzet, en voor het kopen van loten. Er zijn vanuit onze afdeling bijna 1600 loten verkocht, dat is in deze Coronatijd een fijn resultaat met een mooie aanvulling voor onze kas. Hartelijk dank!

Onderstaand vind u de trekkingslijst, laat u ons even weten als u een mooie prijs heeft gewonnen? Helaas gooit Corona op dit moment weer roet in ons dagelijks leven, dit heeft ook voor de Zonnebloem gevolgen. Geplande vergaderingen en bijeenkomsten worden geschrapt. Het een op een bezoekwerk mag voorlopig nog wel door gaan, waar dat mogelijk is en volgens de

Landelijke richtlijnen. Kent u mensen die wel een beetje extra aandacht verdienen laat het ons weten. Wij hopen dat de huidige maatregelen het gewenste effect hebben en wij straks met kerst en nieuwjaar onze activiteiten weer kunnen oppakken.

Informatie over de Zonnebloem vind u op www.zonnebloem.nl of bij de plaatselijke afdeling, Ria Doeschot, 0547-333538 of riadoeschot@outlook.com

woensdag, 14 oktober 2020 21:55

Hengeveldse kerk sluit voorlopig de deuren

De Hengeveldse kerk sluit voorlopig de deuren, dit in verband met het oplopend aantal besmettingen in Hengevelde. Locatieraad geloofsgemeenschap Hengevelde laat het volgende weten aan de redactie: "Door de overheid en het parochiebestuur zijn aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus genomen. Naast de reeds bestaande maatregelen, zijn dat het afschalen naar 30 kerkbezoekers en de verplichting om ook tijdens de viering mondkapjes te dragen. Maar vooral gelet op de vele besmettingen in ons dorp, is besloten in onze Petrus en Paulus kerk voorlopig geen weekend vieringen meer te houden. Dit met ingang van heden en tot nader bericht."

Pagina 1 van 421