26 kilometer ‘klimmen tegen MS’ door Hengevelde, moedig ze aan!

1 juni 2020 zou de datum zijn dat we met ons team ‘Met MS naar de top’ de Mont Ventoux voor de tweede keer zouden bewandelen, gezamenlijk met onze vriendin Monique in de rolstoel. Helaas gaat het evenement dit jaar niet door. Toch zitten we als team niet stil. We organiseren een online bingo en hebben een online honden wandelvierdaagse georganiseerd. Dit allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: ‘Klimmen tegen MS’. Wij willen mensen ook graag bewust maken van het bestaan van de ziekte MS. Daarom gaan we alsnog 26 kilometer wandelen. Niet de Mont Ventoux berg op, maar over het vlakke Delden, Bentelo, Hengevelde en Goor. Tijdens de gehele wandeling houden wij ons aan de richtlijnen die gesteld zijn vanuit het RIVM. Dit vragen wij natuurlijk ook aan, jullie, onze supporters. Wat kunt u doen?

Supporten en sponseren natuurlijk! Wij hopen dat er zo veel mogelijk supporters aanwezig zullen zijn langs onze route om ons een hart onder de riem te steken, een donatie te geven of een kopje koffie aan te bieden. Wij hebben een collectetasje bij ons, zodat iedereen op veilige 1,5 meter afstand een donatie kan leveren. Ondersteunen kan ook door een pauzepunt aan te bieden onderweg. Graag horen we dan van u waar u ongeveer staat en wat u ons zou willen geven aan versnaperingen, flesjes water, koffie, thee enzovoorts. Uw financiële bijdrage kunt u ook geven op onze website: www.klimmentegenms.nl/team/ met-ms-naar-de-top

Hoe gaan we wandelen?
Wij vertrekken maandag 1 juni om 9.30 uur vanaf eetcafé ‘de Burgemeester’ in Delden richting Bentelo via het fietspad langs de N740. Vanaf Bentelo wandelen we over het fietspad van de N740 naar Hengevelde. Hier slaan we rechtsaf op de rotonde en wandelen we naar Goor via de N347. Bij Goor steken we het kanaal over en slaan we linksaf Goor in. We wandelen Goor door via de Haaksbergerweg en Iependijk. We wandelen de Hengevelderstraat door die overloopt in de Molenstraat. Waarna we via de Enterseweg Goor uitwandelen via de Zomerweg. Buiten Goor zullen we dan rechtsaf slaan de Potsweg op. Deze loopt door in de Rapperdsweg waarna we dan rechtsaf slaan de Bollenweg op. De Bollenweg wandelen we uit tot de N346 tussen Delden en Goor. Hier slaan we linksaf en wandelen we via de rondweg terug naar Delden centrum. In Delden eindigen we weer bij eetcafé ‘de Burgemeester’.

Zien we u als supporter op 1 juni langs onze route?
Voor meer informatie over onze wandelroute en ons team kunt u kijken op onze Facebook team pagina: Met MS naar de top!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.