40+SinglesCafé in Herberg De Gebrande Waateren

Casper Bebseler, eigenaar van Herberg De Gebrande Waateren, organiseert samen met Getty Schepers, matchmaker van Dating Oost een uitgaansavond voor singles boven de 40 op zaterdagavond 29 april 2023. De nieuwe aanwinst van de bekende herberg in Hengevelde, de WegdamAlm in de kelder van het complex, moderne Oostenrijkse gezelligheid, staat deze avond in het teken van ontmoeting en kennismaking in een gezellige, laagdrempelige sfeer. De avond start om 20.30 uur.

“Het doel is elkaar ontmoeten, samen de gezelligheid opzoeken en borrelen”, zegt Casper Bebseler. Hij legt uit waarom speciaal voor singles: “Elkaar ontmoeten in de gezellige setting van een cafe is altijd relaxed, Herberg De Gebrande Waateren is voor iedereen en er heerst altijd een gemoedelijke sfeer”.

Getty Schepers: “Deze leeftijdsgroep (±40-67jr) heeft veelal vrienden die in relaties zitten, maar zij willen zelf ook nog wel eens lekker uit in het weekend. Je getrouwde vriend/in heeft niet altijd zin of puf om mee te gaan, maar jij bent die bank op zaterdagavond wel een keer beu. Vandaar dat we op dit idee kwamen. Mensen tippen elkaar over deze avonden, want er blijkt gewoon niets te zijn voor deze doelgroep. Jonge mensen gaan gewoon zaterdags de stad in, maar als je net uit een scheiding komt of je partner is overleden, dan is alles anders. Je leven staat op de kop. Maar ook je sociale leven. We ontvangen de gasten daarom ook persoonlijk bij binnenkomst. Dat voelt vertrouwd en stelt gerust. Iedere alleenstaande heeft een ander verleden. Het is daarom ook echt een besloten avond”.

Gemoedelijk en laagdrempelig zijn de kernwoorden van deze avonden. “Het is geen datingavond, dat legt te veel druk en schept een te grote verwachting”, weet Schepers uit ervaring. “Natuurlijk bestaat de kans dat je iemand ontmoet. Dat is fijn, maar moet niet de insteek zijn”.

Entree: €13,50 incl. koffie en hapjes. Graag gepast betalen, Dating Oost heeft bij de entree GEEN pin. Toegangskaarten kunnen ook online besteld en betaald worden via  www.DatingOost.nl. Uiteraard kunnen consumpties aan de bar van de herberg wel gewoon met pin betaald worden. Een lidmaatschap is niet nodig. Herberg De Gebrande Waateren, Goorsestraat 15, Hengevelde.