Aanstaande zondag “Parochieviering Heilige Geest op de boerderij”

Met grote vreugde nodigt het pastorale team u allen, jong en oud, uit voor de parochiële boerderijviering op zondag 9 september om 10.30 uur bij de Melktapperij, familie Lansink, Stegenhoekweg 21 in Haaksbergen, waar met al de zes geloofsgemeenschappen samen wordt gekomen en wordt gevierd. Het pastorale team zal vanaf Delden de verschillende geloofsgemeenschappen langsfietsen om uiteindelijk gezamenlijk met een grote groep parochianen met elkaar te vieren. Ze starten om 8.30 uur bij de rooms katholieke kerk in Delden, Bentelo kan instromen bij de Grondhuttenweg waar ze tegen 8.55 uur aankomen. De groep fietst met elkaar door naar de kruising Bentelerhaarweg-Gorsveldweg waar ze tegen 9.10 uur Beckum en Hengevelde kunnen verwelkomen.
Met een nog grotere groep fietsen ze naar de Goorsestraat waar ze om 9.30 uur de parochianen uit Goor verwelkomen. De laatste etappe zal de rooms katholieke kerk zijn in Sint Isidorushoeve waar ze 9.40 uur de parochianen uit de Hoeve meenemen naar de boerderij. U kunt op verschillende plaatsen instappen als fietser

Tijdens de viering, die voorgegaan zal worden door het gehele pastoresteam, is er kindernevendienst voor de kinderen. Na de viering is er de mogelijkheid om het bedrijf te bezichtigen, elkaar te ontmoeten en een broodje met soep te nuttigen. Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten. Van harte bent u allen uitgenodigd voor deze boerderijviering. Indien mogelijk, neem gerust uw klapstoel mee om op te zitten en/of een kleed voor de kinderen. Het pastorale team ziet u graag op deze dag.