Actie Strijders tegen ALS megasucces, meer dan 5500 kniepertjes gebakken!

Afgelopen zaterdag zijn er kniepertjes gebakken in de strijd tegen ALS! De familie Wassink gaat opnieuw de strijd aan tegen ALS op 9 juni 2022 en hebben op deze manier al een ontzettend mooi bedrag ingezameld.
Met 3400 kniepertjes in de voorbestelling begon afgelopen woensdag het bakteam bij Taxi Ter Doest. Zij wilden voor hun personeelsleden bakken en hebben zo 70 zakjes met kniepertjes gekocht. Met een groep van 12 dames hebben ze zitten bakken aan de Janninksweg in Hengevelde. Donderdagavond zijn er op drie locaties gebakken en kon er al een grote hoeveelheid voorbestellingen worden verpakt.
Zaterdag was het de dag van de verkoop. Een ontzettend geslaagde dag waar een mooie doorstroom was van mensen en er genoeg kniepertjes werden verkocht.
“Totaal van zeker 5500 kniepertjes zijn er gebakken en met als resultaat een tussenstand van €3000,-! De laatste nabestellingen van afgelopen weekend bakken we aankomende week, maar we kijken zeker terug op een geslaagde dag! Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor jullie bestellingen en donaties! Op deze manier dragen wij een steentje bij aan ALS! Ook een speciale dank aan de COOP Hengevelde voor het beschikbaar stellen van de ingrediënten.”