Alzheimer café Goor ontmoet u graag weer

Op dinsdag 28 september van 19:1520:45 uur is er weer een Alzheimercafé in de Reggehof. Het thema van deze bijeenkomst is `Hoe kan muziek ondersteunen bij dementie? `Tijdens deze bijeenkomst wordt u meegenomen in de wereld van muziek en dementie. En worden ervaringen gedeeld. De toegang is gratis, inclusief koffie/thee en een consumptie.

Het is inmiddels bekend dat muziek vaak een wonderbaarlijke uitwerking heeft op mensen met dementie. Ingrid Keestra en Frans Achterberg gaan ons meenemen in de wereld van muziek en dementie en hun ervaringen daarmee.

Ingrid is 12 jaar mantelzorger geweest voor haar moeder met dementie en is schrijver van de boeken ‘Mantelzorg der Liefde’ en het ‘Mantelzorgalfabet’. Ze heeft een passie voor de inzet van muziek en heeft hiervoor de training gevolgd bij de Stichting Muziekgeluk.

Frans is activiteitenbegeleider bij Huize Herfstzon en Zorgfederatie Oldenzaal.  Zijn passie ligt bij de inzet van muziek en theater bij mensen met dementie en hij heeft hiervoor een training gevolgd bij miMakker.  Het zal een hele muzikale en gezellige bijeenkomst worden.

Bent u betrokken bij de mens met dementie en/of wilt u meer weten van dit onderwerp? U bent van harte welkom op 28september bij de Reggehof in Goor. De zaal is open vanaf 18.45u.

Wilt u meer weten?
Bel 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl.