Bekendmaking Jonkheer en Jonkvrouw CV de Höftemennekes in Wegdam Weekend

Vanavond een bijzondere en gezellige uitzending van Wegdam Weekend. In deze onzekere periode stond voor CV de Höftemennekes 1 ding vast: de bekendmaking van de Jonkheer en Jonkvrouw met hun adjudanten moet sowieso doorgaan. Een fysiek feest is nu niet mogelijk, maar een bekendmaking tijdens het leukste radioprogramma van Hengevelde en omstreken wel!
Kasper en Bart zullen de vier hoogheden onthullen, samen met de organisatie van de Jonkheren en Jonkvrouwen-tak van de vereniging. Wie oh wie zullen het worden? Dat hoor je vanavond in een 3 uur durende uitzending.
In uur 1 hoor je een aantal vertrouwde Wegdam Weekend items. Daarbij worden actualiteiten afgewisseld met vaste gasten. In uur 2 en 3 draait het vervolgens om de spannende bekendmakingen van nieuwe Hengeveldse hoogheden. Of de Carnaval nu door kan gaan of niet… die hoogheden staan te trappelen om zichzelf uit de doeken te doen en ze hebben er veel zin in. Ze zijn dan ook één voor één live in de uitzending bij het goedlachse duo, Bart en Kasper. Check dus ook de beelden, want de hoogheden zullen in vol ornaat ten tonele verschijnen.
Stem dus vanaf 18.00 uur af op www.wegdamweekend.nl