Bekkedams Master of Darts Tournement prooi voor Robin

Na te hebben afgeteld van 365 naar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver: Het 10e keer  'Bekkedams Master of Darts Tournement' stond op het punt om lost te barsten!Het openingswoord van ‘mastercaller’ Lodewijk Eijsink maakt indruk op de volle zaal, hij feliciteerde Ted Kiezenbrink met  zijn verjaardag, vervolgens: Let the show begin!

Met de poulefases werden de eerste schiftingen gemaakt:  De 5 poulewinnaars en de 3 beste nummers 2 gingen door naar de  kwartfinales. Snel werd het duidelijk wie door zou stoten richting de halve finales: Robin Eijsink, Pascal Asbroek Raymond Eijsink en Mike Wolterinck!

In deze halve  finales won Raymond van Mike en Robin van Pascal, notabele zijn zwager!  Zo werd de droomfinale van elke dartsliefhebber geboren:

Robin vs Raymond!

Hierin moest ‘good’ old Raymond toch zijn meerdere erkennen in zijn leerling Robin.

  
Bij de mix dames/jongeren ging de strijd tussen de gebroeders Jorg en Nils Eijsink welke werd gewonnen door de jongste van de twee: Nils!
Dit jaar zijn er weer kwalificatie toernooien op dit toch, prestigieuze toernooi, en wel op 21 januari 2017.

De debutanten op dit dart evenement, Sandra Eijsink  en Erik Kluin hebben inmiddels begrepen dat er tijdens het Bekkedams Master of Darts Tournement duidelijk een tandje bij geschakeld zal moeten worden willen ze in de toekomst enige rol van betekenis kunnen spelen. Zij hebben dan ook teleurgesteld de arena verlaten en zullen de komende 365 dagen alle zeilen bij moeten zetten richting de kwalificatieronden voor editie 2017!