Carbage run dag 2: Na regen komt zonneschijn

De 22 min of meer Wegdammers (alle namen zie bij lees meer) hebben de tweede dag achter de rug: De Carbage Run 2019. Hoe is de stand van zaken? Thom Hartgerink: “Dinsdag trokken we verder Zweden in. In de ochtend regende het erg hard op de camping, wat ons vertrek wat verlaatte. We moesten lang in de rij staan om de camping te verlaten, maar eenmaal onderweg was het weer genieten geblazen. Via mooie binnendoor weggetjes doorkruisten we een groot deel van Zweden en hebben we zelfs het eerste stukje Noorwegen mee gepakt. Rond het middaguur spraken we af om samen alle 22 te eten. Verder hebben we weinig problemen gehad en zijn we allemaal heel aangekomen in Hedlanda (Zweden). Samen sliepen we op een bijzondere camping; een oud vliegveld. Deze ochtend om 08.00 trappen we weer af en reizen we verder naar de oostkust van Noorwegen!"
Robin Eijsink over dag 2:


Vlnr: Tristan Peters - Lars Jonker - Jord Bouwmeester - MarcfGrefte en ervoor Thom Hartgerink

“Finish dag 2 gehaald zonder problemen! Gisteren was het een mooi dagje, in de ochtend regen regen en in een later stadium de zon aan de finish. Afgelopen nacht was het hier 2 graden dus lekker koud in de tentjes. Zoals je op de foto kunt zien ligt er sneeuw boven op de bergen. Gisteren hebben Marcel en Annette, Shirley en Ruben met de kinderen ons opgewacht langs de kant van de weg met 2 traytjes van 24 blikken Warsteiner waar voor onze dank!”

Groeten van:
Robin Eijsink, Tom Pelle, Wouter Exterkate, Tom Storteler, Mike Wolterinck, Ronald Groothuis, Tristan Peters, Marc Grefte, Jord Bouwmeester, Lars Jonker, Thom Hartgerink, Kevin Lenderink, Marlynn Hennink, Teun Stortteler, Thijs Aarnink, Wes de Witte, Bart Brummelhuis, Tim Wegereef, Coen Veldhuis, Tim Brummelhuis, Luuk Pierik, Bas kuipers.


De route


De catering


De vlag moet natuurlijk mee! daarover later meer


De dag begon met regen en kou, in de verte ligt er sneeuw


Prima plek