Carbage run dag 3: Na zonneschijn komt regen en tegenspoed

De Hengeveldenaren hebben inmiddels de derde dag achter de rug, een van de 7 voertuigen kende technische problemen en het was gisterenavond nog maar zeer de vraag of ze de tocht voort konden zetten, Teun Stortteler gisterenavond: ”De gaspedaal werkte niet meer, morgen gaan we verder sleutelen en kijken wat er aan de hand is. Morgen er het beste maar van hopen, gelukkig gebeurde het op 20 kilometer van de camping. Nu eerst maar eens fatsoenlijk slapen.”.
Na zonneschijn komt regen, Robin Eijsink: “We zijn dag 3 zonnig begonnen, maar hoe korter we bij Noorwegen kwamen hoe slechter het weer werd! Regen regen regen! We kregen vanmorgen al een bericht van de organisatie: ‘Weerbericht uit Farstad, regen regen en nog eens regen, de dresscode vanavond is laarzen in plaats van slippers dus wees voorbereid! Succes en veel plezier vandaag’. Later op de dag bleek dat de plassen water op de camping stonden, wij waren gisteren al voorbereid op dit weer! En hadden allen gisteren al een blokhut geboekt voor een overnachting!

Donkere wolken pakten zich vroeg in de ochtend samen
 
Verder is de dag prima verlopen! 1 auto is tot nu toe uitgevallen dat is de Audi van Coen, Bart en Teun! Die hebben het gaspedaal positie sensor kapot! Deze wachten op de ANWB die komt waarschijnlijk morgen”.

Groeten van:
Robin Eijsink, Tom Pelle, Wouter Exterkate, Tom Storteler, Mike Wolterinck, Ronald Groothuis, Tristan Peters, Marc Grefte, Jord Bouwmeester, Lars Jonker, Thom Hartgerink, Kevin Lenderink, Marlynn Hennink, Teun Stortteler, Thijs Aarnink, Wes de Witte, Bart Brummelhuis, Tim Wegereef, Coen Veldhuis, Tim Brummelhuis, Luuk Pierik, Bas kuipers.

Foto's: Robin Eijsink