Code Oranje in de Nieuwstraat

Code Oranje in de Nieuwstraat!

In den lande leeft het nauwelijks; Oranjekoorts? Een lichte verhoging, meer is het niet. Mocht je het nog niet doorhebben, morgen begint het EK voetbal. Als je de Nieuwstraat in gaat dan zal het je zeker niet ontgaan getuige het filmpje!

De laatste keer was in 2014, toen het Nederlands elftal meedeed aan het wereldkampioenschap in Brazilië. Lekker kijken in de tent naar de 1-5 overwinning op Spanje, de regerend wereldkampioen!

De oranjekoorts in de straat moet het coronavirus doen vergeten. ‘Na anderhalf jaar in die kutzooi te hebben gezeten, is dit eindelijk iets leuks en iets vrolijks. Het is bovendien goed voor de saamhorigheid’, zegt een bewoner.

 

Dit jaar wordt opnieuw de Hengevelde EK-poule gespeeld. De inschrijving is geopend en meedoen is geheel kosteloos en die winaar krijgt het boek ‘’De dag dat de laatste Tukker het licht uitdeed’, dat aankomende week uitkomt. Het boek wordt overigens aangeboden door de auteur zelf, Gijs Eijsink. Dank hiervoor Gijs!
Dus schrijf je als snel en eenvoudig in via de volgende link en wees je buren, vrienden of andere dorpsgenoten te snel af! De stand houden we regelmatig bij op onze website!
Het speelschema voor het EK 2021 (EURO 2020) is van 11 juni 2021 tot en met 11 juli 2021. De openingswedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 11 juni 2021 in het Stadio Olimpico in Rome tussen Turkije en Italië.
Klik HIER om mee te doen. Bekijk hier het speelschema van het EK 2021 per speelstad.

Er is meer code oranje in Hengevelde: