“COOP begint met bezorgers op scootmobiels” blijkt 1 april grap

Wegdamnieuws en supermarkt Coop Hemel sloegen de handen ineen wat 1 april betreft. Een aantal cliënten van de Pellehof zouden gaan namelijk beginnen als bezorger. Stefan Hemel:
Ik denk dat het een goede grap, was voor veel mensen wel realistisch ha ha!  Zelfs het personeel dacht ook dat het echt was! Ik heb ook een storm aan reacties ontvangen, een greep:
Wat leuk dat dit kan.
Hoeveel bezorgers zijn er?
Hoe krijgen ze al die zware kratten mee?
Wanneer bezorgen ze dan?
Fantastisch, wat een geweldig goed idee!
Welke datum is het ook al weer?
Zijn ze wel verzekerd?

En ga zo maar door”.

Hieronder de tekst van het desbetreffende artikel

De medewerkers van COOP  sloegen de handen ineen met dagbegeleiding de Eikenborg en de Pellehof. Een aantal cliënten van de Pellehof gaan namelijk beginnen als bezorger. Het voordeel? De cliënten blijven in beweging én zijn actief onderdeel van de maatschappij. Scootmobiel aan en gaan!
“Stefan Hemel: Het is een echte win win situatie. Deze mensen hebben tijd en zijn voorzichtig en wij houden ons personeel bij de winkel!”

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger bij deze dienst of gebruikmaken van deze bezorging?  Bel 06-36229185

Een medewerker van de Eikenborg
“De Eikenborg is een kleinschalige dagbegeleiding in Hengevelde. Het is belangrijk om in de vertrouwde omgeving onder de mensen te blijven. Dat bevordert de zelfredzaamheid. Sociale contacten, fijn bezig zijn en gezelligheid voorop en daar sluit dit initiatief naadloos bij aan. Het activiteitenaanbod was al erg gevarieerd en afwisselend, maar hierdoor voelen onze cliënten zich ook echt nuttig”.