De Zonnebloem in de zomer

Ook in de zomermaanden blijven de Zonnebloemvrijwilligers actief, b.v. met de verkoop van zonnebloemloten in Hengevelde en Isidorushoeve, maar natuurlijk kunnen ook onze gasten een beroep op hen doen.

De zomerfeesten in Hengevelde zijn weer achter de rug, maar voordat het feestgedruis losbarstte hebben onze vrijwilligers namens de Zomerfeesten fruitmanden gemaakt en bezorgd bij mensen die niet of moeilijk naar het feestterrein konden komen.

Ook de mensen uit ons dorp die in verpleeg-of verzorgingshuizen verblijven kregen een fruitmand aangeboden.

Ook de Zonnebloemgasten in de Isidorushoeve hebben genoten wat hen op hun Zomerfeesten werd aangeboden en samen gaan we genieten van de Zonnebloemactiviteiten deze zomer.

Op 15 juli reizen Zonnebloemgasten en vrijwilligers af richting de Orchideeënhoeve in Luttelgeest om te genieten van al het moois daar. De dag wordt afgesloten met een etentje bij café-rest. Dwars in de Isidorushoeve. De vrijwilligers benaderen de mensen die bij ons bekend zijn voor dit uitstapje, maar denkt u, ik zou ook wel eens met de Zonnebloem mee willen informeer dan naar de mogelijkheden bij Ria Doeschot 06-57067111 of 0547-333538.

Na de zomervakantie staat op 23 augustus weer de ontmoetingsdag op het programma. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met de Zonnebloemafdelingen Beckum en Bentelo.
Dit jaar wordt deze dag gehouden bij Herberg de Gebrande Waateren in Hengevelde. Ook hiervoor geldt dat de Zonnebloemgasten worden benaderd door hun vrijwilliger. Andere liefhebbers kunnen zich aanmelden bij Bernadette te Thije, 06-20484774.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 37.50.

Als u speciale wensen of ideeën hebt voor een uitje of activiteit laat het uw vrijwilliger weten. Dit kan iets zijn voor een grote groep, maar ook voor enkele deelnemers met vrijwilligers of een één op één activiteit voor u zelf. Wij horen het graag.

Voor nu wensen wij u een fijne zonnige zomer.

Zonnebloem Hengevelde/ Isidorushoeve