De Zonnebloem wenst iedereen in Hengevelde en Isidorushoeve een gezond, gelukkig en succesvol 2020

2019 Was een jaar met een aantal gezellige Zonnebloemactiviteiten, we willen u ook in 2020 uitnodigen voor de door ons geplande activiteiten. De exacte data hiervan zijn nog niet allemaal bekend, mensen die al deelnemen aan onze activiteiten krijgen waar mogelijk ruim van te voren via onze vrijwilligers een uitnodiging. Als u zelf ideeën of speciale wensen heeft laat het ons dan weten, ook kleinschalige uitstapjes zijn mogelijk. Eén op één of met een paar mensen een activiteit bezoeken b.v. of even ergens koffie drinken of ……. We horen graag van u wat uw wensen zijn. De eventueel te maken reiskosten en de kosten voor de zonnebloemdeelnemer aan de activiteit zijn voor rekening van de deelnemer, de kosten voor de vrijwilliger zijn voor rekening van de Zonnebloem.

Op vrijdag 7 februari openen we het jaar 2020 onder het genot van een hapje en een drankje met een gezellige bingomiddag.

Voor 31 maart hebben we weer een uitnodiging van tuincentrum Borghuis ontvangen om gezellig onze voorjaars- en paasinkopen te komen doen.

Ook in het voorjaar/ zomer verwachten we de ontmoetingsdag Hengevelde/ Bentelo/ Beckum.

Donderdag 30 april staat de Regionale dagboottocht vanuit Goor op de agenda, hiervoor zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

In de zomermaanden zullen we het uitstapje met de bus naar ???? organiseren. (Ideeën en wensen hiervoor zijn van harte welkom).

Half september vindt in de Isidorushoeve de ontmoetingsdag plaats.

Half oktober gaan we naar Diepenheim voor de regionale ontspanningsmiddag bij zaal Beltman

Aan het eind van het jaar is het weer tijd voor onze winkelmiddag, ook hiervoor zijn uw wensen van harte welkom, misschien een andere bestemming? Waar zou u willen winkelen?

Omdat de Zonnebloem er niet alleen voor vrouwen met een fysieke beperking is, maar ook voor mannen, willen we ook hen vragen hun wensen kenbaar te maken. Misschien wilt u een keer naar de voetbal, vissen, een bedrijfsbezoek, enz. We zullen proberen uw specifieke wensen in te vullen. Voor regionale activiteiten kunnen we vaak een vastgesteld aantal mensen vragen,

maar als u graag een activiteit bezoekt en het is op dat moment niet meer mogelijk laat het ons dan weten, u wordt dan de volgende keer als eerste benaderd.

Wensen en ideeën kunt u doorgeven bij de vrijwilliger bij u in de buurt of bij Ria Doeschot, tel.nr: 0547-333538 of t.doeschot@hetnet.nl of tijdens onze activiteiten. 
De Zonnebloem stelt zich als doel, bij mensen met een fysieke beperking te voorkomen dat ze in een sociaal isolement komen. Kent u mensen die fysiek beperkt en/ of eenzaam zijn en die behoefte hebben aan contact via de Zonnebloem geef het ons door.