Ronde 3: Digitaal Paaseieren zoeken Met Wilbert, win een Paasplank van de slager

Paasei 2 lag verstopt in een etalage bij Tres Chic! Onder de goede inzendingen is weer geloot en de winnaar is: Sophie Spekreijse! Gefeliciteerd! Sophie, neem maar even contact Met Wilbert op (zie www.metwilbert.nl) en er wordt geregeld dat jullie op tweede Paasdag een lekker ontbijt bezorgd krijgen. 

Het derde verstopte paasei! 
Paaseieren zoeken Met Wilbert gaat verder… Op deze paaszaterdag is Wilbert weer op pad gegaan. Wat is de locatie van dit paasei (foto boven)?

Mail je antwoord naar redactie@wegdamnieuws.nl! Onder de goede inzendingen verloot Wilbert dit keer een Paasplank van Keurslagerij Brummelhuis.

De prijs:

Meedoen kan tot zondag 12 april 2020 11.00 uur. Dan maken we de prijswinnaar bekend en plaatsen we een foto van het vierde verstopte paasei. Met Wilbert’s actie ben je verzekerd van een leuke bezigheid tijdens dit Paasweekend.

Wilbert is zelf echte een spelletjesfanaat en paaseieren zoeken hoort er voor hem (bij Waldo) elk jaar echt bij. Dit jaar is vanwege corona veel afgelast, en zo ook het paaseieren zoeken. Vandaar dat hij het idee heeft opgevat om digitaal paaseieren te zoeken Met Wilbert! Iedereen kan meedoen! Deze actie is voor hem ook een mooie manier om de lokale middenstand nog een beetje te steunen, want Wilbert verloot onder de goede inzendingen elke dag een mooie prijs van Hengeveldse bedrijven.