Diny en Johan vieren 50-jarig jubileum

Diny Hoesstee-Semmekrot (73) en Johan Hoesstee (77), woonachtig aan de Gorsveldweg in Hengevelde zijn vandaag maar liefst 50 jaar getrouwd en mogen zich daarmee  een gouden echtpaar noemen! Dat laten ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Dit heuglijke feit wordt aanstaande zaterdag  groots gevierd bij de Bebseler!
Tijd voor enkele korte vragen aan het gouden paar!

Wat vinden jullie de grootste verandering in de afgelopen 50 jaar?
De grootste verandering de afgelopen 50 jaren is de digitalisering. Alles gaat tegenwoordig via de computer of mobiele telefoon en social media. Iedereen is ook veel eerder (bijna direct) van alles op de hoogte; zowel positief als negatief nieuws.

Een andere grote verandering voor ons persoonlijk is het stoppen met “boeren” en het beginnen van de wijngaard door John en Michel in 2010. Alles was weer onzeker. Loopt het wel goed, is er wel opbrengst en kunnen we het wel aan.

Waar kijken jullie met veel plezier op terug?
Ze kijken met veel plezier terug op heel veel dingen, waaronder de diverse (huwelijks)feesten, gemaakte busreizen en uitjes, maar ook de Zomerfeesten en de jaarlijkse buurtfeesten van de Gorsveldweg.

Op welke gebieden vinden jullie Hengevelde veranderd?
Hengevelde is vergeleken met 50 jaar geleden natuurlijk heel erg veranderd. Er is veel uitgebreid, zowel door huizen te bouwen als bedrijven neer te zetten. Hengevelde is gegroeid, zowel op sportief als sociaal gebied. Vele sport- en hobbyverenigingen zijn er gekomen die voor ieder wat wils bieden. En toch blijft het een dorp waar iedereen elkaar helpt bij evenementen, waaronder de Open bedrijvendag en de zomerfeesten, door vele vrijwilligers worden georganiseerd.

Kinderen:

– John Hoesstee (48 jaar), getrouwd met Clementine Hoesstee-Meulenkamp (47 jaar) en kinderen Lars (12 jaar) en Eline (bijna 11 jaar).

– Michel Hoesstee (46 jaar), getrouwd met Petra Hoesstee-Ter Haar (41 jaar) en kinderen Siem (12 jaar) en Lize (11 jaar).

Namens de familie en de buurt van harte proficiat!