EHBO cursus door EHBO Goor en EHBO Stad- en Ambt Delden

Weet jij wat je moet doen in een noodsituatie? Of het nu gaat om eerste hulp bij brandwonden, verslikking bij kinderen of ernstig letsel bij een verkeersongeluk; veel mensen hebben geen idee wat ze moeten doen.

Om daar verandering in te brengen organiseren Vereniging EHBO Stad en Ambt Delden en EHBO Goor samen een basiscursus-EHBO. De start is op donderdagavond 18 januari 2024. De cursus zal worden gegeven in Sport- en Gemeenschapscentrum De Pol in Bentelo en wordt afgesloten met een examen van Het Oranje Kruis. De cursus bestaat uit 10 tot 12 avonden. De kosten van de gehele cursus (inclusief examen) bedragen €100,-.

Na het behalen van het diploma kun je lid worden van de vereniging in Goor of van de vereniging Stad- en Ambt Delden. Daar kun je het geleerde in praktijk brengen tijdens een evenement waarbij onze hulp wordt gevraagd en de herhalingen volgen.

Aarzel niet en meld je aan zodat jij straks wel weet wat je in een noodsituatie moet doen! Voor meer informatie en aanmelding: https://ehbo-stad-ambt-delden.nl/cursussen of mail naar: info@ehbo-stad-ambt-delden.nl of ehbogoor@live.nl