Genoeg animo voor eerste Kleedjesmarkt

Dit jaar gaat er voor het eerst een kleedjesmarkt voor basisschoolkinderen plaatsvinden. De Culturele Werkgroep Markering is initiatiefnemer van dit vrijmarkt-concept. Het was even spannend of er genoeg animo zou zijn onder de kinderen, maar dat kwam na een herinnering in de groepsapps helemaal goed. Met tot nu toe ruim 35 ‘kleedjes’ gaat de eerste editie van de Kleedjesmarkt op Koningsdag in Hengevelde door!

De kleedjesmarkt vindt plaats op donderdag 27 april van 9 tot 11 uur bij de Hét-tent. Vanaf half negen ’s ochtends mag je een plaatsje uitzoeken en je spulletjes neerzetten.
Voor alle kinderen is er ranja en iets lekkers. Voor de ouders is er een verkooppunt met koffie en thee a €0,50 per kopje.

Op de kleedjesmarkt verkopen de basisschoolkinderen hun oude speelgoed, spelletjes, kinderboeken, maar ook andere spullen waar een ander wellicht nog blij van wordt. Er is op de kleedjesmarkt geen plek voor witgoed, grote meubels etc..
Alles wat de kinderen niet verkopen, moet ook gewoon weer mee naar huis.

Tot vorige week vrijdag konden kinderen zich opgeven bij Ellen Tettero. Maar uiteraard is er wel rekening gehouden met last-minute animo. Dus wil je kind alsnog meedoen aan de Kleedjesmarkt, meld je dan nog snel aan via 06-2962 6122 en vermeld daarbij de naam en in welke groep het kind zit.