Gijs Eijsink brengt BN’er mee naar Hengeveldse senioren

Woensdag 18 maart leren de Senioren Hengevelde een bekende Nederlander kennen die zo rond het jaar 2000 heel wat spanning in de Nederlandse huiskamers te weeg heeft gebracht.
Menig Nederlander zal zich bij het horen en zien van zijn of haar naam en persoon nog herinneren welke tv-beelden daarbij horen.
Spanning en trots zullen de boventoon voeren.
Gijs Eijsink is op verzoek van het bestuur op zoek gegaan naar een BN’er die mensen aanspreekt om deze mee te vragen naar een bijeenkomst van de Senioren Hengevelde.
Gijs zal deze man of vrouw op geheel eigen wijze onderwerpen aan een uitgebreid interview in De Marke onder de titel “Gijs presenteert…”.
U leert deze persoon op deze manier goed kennen op vele aandachtsvelden en zult merken dat zijn/haar leven een andere was dan dat van ons.
Wat dreef deze BN’er, wat moest er voor gedaan of gelaten worden, wat heeft het deze BN’er gebracht en kan er worden voortgebouwd op de gemaakte carrière?
Wij begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar de naam. En dat is precies de bedoeling.
Graag nodigen we u uit om deze woensdagavond om 19.30 uur naar De Marke te komen om samen nog eens terug te gaan naar die fantastische momenten waarvoor alle Nederlanders thuis bleven. Een gouden avond met hier en daar een zilveren rand voor een BN’er die een beeld in brons verdient.
Tussen de gesprekken door zal het koortje Sansan uit Hengelo als intermezzo een paar nummers zingen.
Welkom alle leden van Senioren Hengevelde op 18 maart in De Marke.
De zaal is open vanaf 19.00 uur.