Hengevelde bedankt! Wederom succesvolle snertactie ouderraad

De kinderen van groep 7 en 8 zijn er wederom in geslaagd het record van vorig jaar te overtreffen. Vanmiddag hield de ouderraad van de Petrusschool onder heerlijke weersomstandigheden weer de jaarlijkse grote snertactie. Ouders en kinderen kwamen langs de deuren om snert en rookworst van slager Brummelhuis te verkopen. Organisator Wouter Luttikhold namens de ouderraad: “We hebben een uitermate goede verkoop gehad! Er waren veel kinderen en ouders die hielpen met de verkoop zodat alles voor 15.00 uur hadden verkocht. De opbrengst is nog niet bekend maar komt ten goede aan de leerlingen van de Petrusschool in Hengevelde. Langs deze weg willen we iedereen bedanken die heeft geholpen of wat heeft gekocht. Super, grote klasse. Ook willen we slagerij Brummelhuis weer bedanken. Zij helpen ons al jaren met deze actie.

Alice Schottink en Evelien ter Doest (beide nieuw binnen de OR): “Echt gaaf om te zien hoe enthousiast iedereen is. Vorig jaar was de verkoop al extreem goed. Dit jaar dus nog beter."

Ook een woord van dank aan Stefan Hemel van de COOP. Hij zorgde ervoor dat vandaag alles op rolletjes liep, omdat hij de winkelkarretjes beschikbaar stelde.

De organisatie werd nog verrast door een bezoek van de werkgroep "rolstoel wandeling Hengevelde".