Hengevelde bedankt! Wederom succesvolle snertactie ouderraad

Vanmiddag hield de ouderraad van de Petrusschool onder heerlijke weersomstandigheden weer de jaarlijkse grote snertactie. Ouders en kinderen kwamen langs de deuren om snert en rookworst van slager Brummelhuis te verkopen. Ellen Gering namens de ouderraad: “We hebben een uitermate goede verkoop gehad! Er waren veel kinderen en ouders die hielpen met de verkoop zodat alles binnen 4 uur was verkocht. De opbrengst is nog niet bekend maar komt ten goede aan de leerlingen van de Petrusschool in Hengevelde. Langs deze weg willen we iedereen bedanken die heeft geholpen of wat heeft gekocht. Super, grote klasse. Ook willen we slagerij Brummelhuis weer bedanken. Zij helpen ons al jaren met deze actie.

Ignaat Brummelhuis:“Vorig jaar was de verkoop al extreem goed. Of dat succes dit jaar weer is gehaald is nog niet bekend. Het ziet er in ieder geval veel belovend uit!’

Ook een woord van dank aan Stefan Hemel van de COOP. Hij zorgde ervoor dat vandaag alles op rolletjes liep, omdat hij de winkelkarretjes beschikbaar stelde.