Hengeveldenaar vanuit het niets veelvuldig op tv

Menig Hengevedenaar zal nietsvermoedend voor de tv hebben gehangen en plotseling opgeveerd zijn met de gedachtegang van: Hé. Die ken ik! En inderdaad, Wegdammer Harry Screever is momenteel, met enige regelmaat te bewonderen op televisie! (KLIK HIER VOOR HET FILMPJE) Aan Wegdamnieuws de taak om Harry om uitleg te vragen, Harry Screever: “Dat is even schrikken, als je vragen van een van de hoofdredacteuren van de alom veelgeprezen website "Wegdamnieuws" krijgt om zoiets onbenulligs als een rolletje in een reclame spot. Maar ik ben sportief en zal je vragen beantwoorden, maar ik vind het geen prestatie en daarom dan ook niet zo geschikt voor Wegdamnieuws, ook niet tijdens deze komkommertijd. Ik ben in contact gekomen met "Wijkopenautos", nadat ik mijn Renault Grand Scenic benzine/gas met 362000 kilometer op de teller en versleten koppelingsplaten voor een mooie prijs hebt verkocht aan www.Wijkopenautos.nl. Ik durfde deze auto niet meer aan een particulier te verkopen en garagebedrijven boden belachelijke prijzen tijdens inruil.
Welnu, de deal was snel rond en na enige tijd werd er contact met mij opgenomen of ik bereid was om mee te werken voor een reclamespot.

Als parttime verkoopadviseur heb ik voldoende tijd over en ik was nieuwsgierig hoe zo'n reclamespot tot stand komt. Voor een leuke vergoeding vonden de opnames plaats in Zwolle, er was een team uit Denemarken van geluids- en verlichtingstechnici en opnamemedewerkers aanwezig.
Een overigens leuke dame (had beter kunnen optreden in de reclamespot dan mijn persoon, maar dat terzijde) heeft mij toen een spervuur van vragen gesteld en uit mijn antwoorden is men gaan shoppen om deze in de commercial te monteren.
Al met al was dit een leuke ervaring. Ik was zelf deze dag al bijna vergeten toen ik vanuit veel mensen middels whatsapp, kaartjes en telefoontjes reacties kreeg op mijn kolderieke optreden in deze commercial. Gelukkig allemaal positieve reacties, maar ondertussen....? Ben ik straks de joker tijdens de carnavals revue.
Maar al de gekheid op een stokje ken je iemand/een bedrijf die een goede verkoper/manager of manusje van alles zoekt? Ik heb namelijk nog tijd over en zo heb ik minder tijd om gekke dingen te doen waarop mijn gezin zich moet verantwoorden.
Gek genoeg heb ikzelf de commercial nog niet live gezien, behalve op YouTube!”