Hengeveldse terrassen weer geopend: “Het werd ook wel tijd”

Stipt om 12.00 uur heropende de Nederlandse horeca. De opluchting is groot, bij zowel ondernemers als klanten. Herberg de Gebrande Waateren hield een grote schoonmaak en er werd onlangs zelf een Biergarten aangelegd, zodat bezoekers vandaag optimaal konden genieten van de sfeer. Als kers op de taart kwam zelfs zanger Gert Valk nog even langs om zijn vocale kunsten te tonen. Een bezoeker: "Het was weer heerlijk om op het terras te zitten. Dit heb ik vanaf vorig jaar zomer moeten missen, want toen de horeca in maart dicht moest was het 'terras-seizoen' nog niet geopend.
Casper Bebseler van de Herberg: "Het was een prachtige dag en iedereen was blij dat ze weer lekker naar het terras konden! Iedereen hield zich ook goed aan de regels met betrekking tot afstand en dergelijke. Echt een topdag!"
Ook enkele honderden meters verderop bij Café 't Kooltje was het 'volle bak'. Ook zij hadden het terras uitgebreid en hielden zich uiteraard aan de strikte regels die door de overheid zijn opgelegd. Hieronder enkele foto's van de gezelligheid in de Hengeveldse horeca vandaag:


Volle bak!


Proost!