Het is eigenlijk best wel bijzonder: ‘En nu op de brommer naar Bramming’

Het is eigenlijk best wel bijzonder. Afgelopen dinsdagavond, in de stromende regen was daar de afscheidswedstrijd voor Teun Eijssink op het sportpark Rupertserve.
Teun gaat emigreren!
Hij gaat met zijn ouders verhuizen naar Bramming, een plaats en voormalige gemeente in Denemarken, in de voormalige provincie Ribe op Jutland. Sinds 1 januari 2007 hoort de oud gemeente bij gemeente Esbjerg. (Esbjerg, de club waar Rafael van der Vaart werkzaam als assistent-trainer bij Esbjerg fB).
Zijn vader begint daar een melkveebedrijf met pak-em beet zo’n 170 koeien.

 

Als een ware prof van bijvoorbeeld Esbjerg fB kreeg hij een welverdiende publiekswissel

De wedstrijd
De laatste wedstrijd van Teun bij WVV’34 was een onderling duel tussen Jo 15-1 en Jo 15-2. Het werd een 5-2 nederlaag voor Teun, maar hij wist wel twee keer het net te vinden!

Als een ware prof van bijvoorbeeld Esbjerg fB kreeg hij een welverdiende publiekswissel. Na de wedstrijd ranja met een prachtige fototaart en als klap op de vuurpijl ontving hij een gesigneerd shirt met handtekeningen van al zijn teamgenoten.

Denemarken
In Bramming mag je op je 14e op de brommer rijden, daar zal hij richting zijn nieuwe voetbalclub dan ook dankbaar gebruik van gaan maken. Eerst naar de internationale school en dan op de brommer naar Bramming Boldclub!

Brommers kiek’n komt later.

Jo 15-2 wenst de familie heel veel succes toe, en Teun in het bijzonder natuurlijk!

De fototaart!
Van die taart is niet veel overgebleven
En de ouders zagen dat het goed was!