Het is vakantieeeee!

‘Jetzt geht's los!’ Was op de sociale media van café ’t Kooltje te lezen. Niets bleek minder waar!  Het was volle bak aan de Goorsestraat! Een mix van traditiegetrouw de bouwvak aftrappen én terug van weggeweest: De tropische Mallorca Megapark Partymet 13.00 uur als starttijd ! Uitbater Sem Kuipers:
“Het was heerlijk druk. De Mallorca-sfeer was duidelijk aanwezig en iedereen voelde dat. De Towers stonden overal op tafel en er werd lekker gefeest! Wij hebben ons officieel aan nieuwe tijden te houden en dat willen wij graag naleven. Daarom hebben wij de typische “Mallorca Tijden” aangehouden. Het was lekker weer, dus daarom konden we op Spaanse temperaturen van start gaan! We hebben alle reserveringen nageteld en iedereen een eigen tafel gegeven, uiteraard op gepaste afstand met een zitplaats voor iedereen. Het was druk maar dat is de laatse weken niet heel bijzonder meer. Normaal gesproken waren de bezoekers van gisterenavond naar een of ander   Zomerfeest gegaan of  dit weekend zelfs richting de Zwarte Cross. We mogen onze handen dichtknijpen zoals gisterenavond!

 
In ieder geval: De jeugd wil niet meer thuiszitten en wil daarom lekker feesten. Wij proberen ze op passende wijze een leuke avond te bezorgen, dus ze zijn altijd meer dan welkom!”
‘Als je voor 18:00 uur niet binnen bent, moeten we helaas jouw tafel vergeven aan andere dorstige personen’ was op voorhand het motto gisteren.
Dat beloofde het een en ander!
Onder leiding van Ballerman Radio en HARRY werd Mallorca naar ’t Kooltje gebracht in plaats van andersom!’
 
Een tower in volle glorie