Het Kaspels Toneel voert show “Broer zoekt vrouw” op

Bij de ouderwetse dorpsgarage woont Meindert Meulenbelt samen met zijn dove, licht dementerende vader en met zijn broer Mans. Mans is wat zwakbegaafd maar niet op alle terreinen. Hij is soms ontroerend verdrietig om zijn moeder die net overleden is.

Riki, een buurvrouw, houdt een oogje in het zeil. Tante Koba had zo gedacht dat zij, als ouderwetse vrijgezelle tante, het heft in deze huishouding maar eens tijdelijk in de handen moet nemen. Hoe moeten de jongens het anders redden? Maar zuster Fijnvandraad , een strenge harde wijkzuster wil de zaken wel even naar haar hand zetten, zo moet het en niet anders. Zij vindt dat er een jonge vrouw in huis moet komen. Meindert is een flinke kerel, en omdat er op elk potje wel een deksel past, moet er maar eens een advertentie gezet worden. Meindert wil dat zelf eigenlijk niet maar tante Koba begint hem op een gegeven moment ook de keel uit te hangen zodat hij er toch anders over gaat denken. Mans wil hem wel helpen en die bedenkt: "Broer zoekt vrouw". Daarop verschijnen twee kandidaten ten tonele: Loesje en Bertha. Sietse de leerling monteur ziet het al helemaal zitten en wil graag advies geven als het op versieren van een vrouw aankomt. Mans moet de kandidaten eerst maar eens op de proef stellen, met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk overwint de ware liefde, maar voor het zover is stroomt er heel wat water door de zee of in dit geval toepasselijker, benzine door de pomp!

Data:

Vrijdagavond 7 december aanvang 20.00 uur

Zaterdagavond 8 december aanvang 20.00 uur

Woensdagmiddag 12 december aanvang 14.00 uur

Vrijdagavond 14 december aanvang 20.00 uur

Zaterdagavond 15 december aanvang 20.00 uur

Avond voorstelling € 7.50 Middagmatinee € 5.00 prijs incl. kop koffie.

Kaartverkoop vanaf maandag 19 november bij Mirjam Meutstege tel. 0547 272 542 of via mail mirjammeutstege@hotmail.com . Reservering per mail is definitief na bevestiging van de mail.

Buurtgebouw ’t Kaspel

Haaksbergerweg 3

7475 MD Kerspel Goor (Markelo)