Hier is hij dan: De eerste ‘Nollen Kanjer van de maand’!

De eerste winnaar is: Ritschie Rouhof!

Waarom Ritschie deze prijs moet winnen? De medewerkers van Houtdorp waren het er unaniem over eens! Ritchie was benaderd door de redactie van Wegdamnieuws, dit bericht heeft hij vervolgens verspreid onder de vrijwilligers van Houtdorp. Daarna een stormvloed aan reacties: Ritchie zelf moest het worden!

“Hij is de drijvende kracht achter veel activiteiten voor de jeugd. Als voorzitter van de Culturele Werkgroep markering stuurt hij veel werkgroepen van verschillende activiteiten aan zoals het Paasvuur, Houtdorp en Sinterklaas. En hoe! Altijd goedgemutst, altijd met 120% inzet, hij lijkt over een onbeperkte hoeveelheid tijd te beschikken om alles te doen, en krijgt ‘onmeunig’ veel geregeld. Of het nu pallets zijn die naar Hengevelde moeten komen, er rondgebeld moet worden voor extra helpers of de boel moet aan elkaar gepraat worden, Ritschie regelt het.

Maar ook buiten de CWM om, zoals bij de opzet van het jeugdhonk bij De Marke is Ritschie van de partij om mee te denken en zijn twee rechterhanden uit te steken.

Hij heeft een mooi netwerk van mensen jong en oud die hem willen helpen. En dat is niet voor niks, want hij staat altijd voor iedereen klaar. En zo was daar mede bestuurslid Arjan Kuipers om ‘onze’ Ritchie te verrassen!

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een nieuwe rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeaupakket ter waarde van € 25,- van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!