woensdag, 22 januari 2020 14:06

Tonnie 'van 't Leenk' 50 jaar!

Geschreven door

Hoje Tonnie Hartgerink, também conhecido como "Teuntje vant Leenk", completou 50 anos. Esse talento do futebol recebeu os Abrahams necessários do bairro, clube de bilhar, time de futebol e, claro, da família na noite passada. Parabéns a Tonnie!

Oftewel: Tonnie Hartgerink, ook bekend als "Teuntje vant Leenk", is vandaag 50 jaar oud. Dit voetbaltalent ontving gisteravond de nodige Abrahams uit de buurt, poolclub, voetbalteam en, uiteraard, van de familie. Felicitaties aan Tonnie!

teuntje1

teuntje3

teuntje4

teuntje5

Laatst aangepast op woensdag, 22 januari 2020 14:35
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.