zaterdag, 15 februari 2020 20:15

Prins Edwin I en zijn gevolg op bezoek bij de allerkleinsten

Geschreven door

Eind deze week is Prins Edwin en zijn gevolg op bezoek geweest bij de basisschool en peuterspeelzaal. Verder zijn de Prins, Prinses en een kleine delegatie op ziekenbezoek geweest bij Hengeveldenaren in verzorgingshuizen en in Duitsland.
Donderdag begint de Carnaval voor de dames van de vereniging en vriendinnen van Prinses Claudia. We gaan dan naar Graes (geboorteplaats prinses Claudia) en vieren daar een Super Toll Frauen Fest, een heuse Weiberparty.

Klik HIER voor een fotoalbum.

Laatst aangepast op zondag, 16 februari 2020 13:10
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.