zaterdag, 29 februari 2020 11:04

Eerste voorbereidingen Hengevelds Paasvuur getroffen

Geschreven door

Vandaag zijn de eerste handelingen verricht om er weer voor te zorgen dat we een mooi paasvuur hebben dit jaar. Dit jaar zal het de laatste keer zijn aan de needsestraat. Hierbij vragen wij jullie dan ook om te kijken voor een nieuwe lokatie. Alles is welkom dan kunnen wij kijken of het mogelijk is ivm veiligheid en regels. We starten vanaf 14 maart dan kunnen jullie het hout brengen. De tijden zijn van 9:30 uur tot 16:30. Zoals jullie weten vragen wij een vergoeding voor het hout. Dit geld vloeit terug in de onderdelen Sinterklaas oa (voertuig) houtdorp klein materiaal. En waarschijnlijk zal Koningsdag er ook bij komen. Alle kosten zullen uiteraard niet gedekt voorden maar het is een mooie aanvulling dank daarvoor. Mochten er vragen zijn omtrent het brengen van hout kun je contact opnemen met Ritschie Rouhof 06-55786017.

Alleen hout geen wortelse en kluiten, en niet dikker dan 15 a 20 cm. Eventueel anders in overleg.

Afbeelding kan het volgende bevatten: gras en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: gras en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: gras, buiten en natuur

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.