zaterdag, 28 maart 2020 15:17

Vanavond online pubquiz Wegdam Weekend, doe mee!

Geschreven door

Mensen mensen!! Op dit moment hebben we 31 opgaves voor onze online Wegdam Weekend pubquiz, maar wil je je nog opgeven met een leuk team dan kan dat natuurlijk! Tot 18.00 uur is die mogelijkheid er. Je krijgt de formulieren vanavond via een link toegestuurd! Trouwens.. we zijn vanavond niet alleen te beluisteren via wegdamweekend.nl, maar ook te bekijken via ons youtube-kanaal: youtube.com/user/wegdamweekend Dat wordt gezellig! We beginnen met uitzenden vanaf 19.00 uur, maar de Quiz begint om 20.00 uur. TOT VANAVOND

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.