maandag, 18 mei 2020 05:10

De natuur gaat zijn gang, ondanks coronacrisis...

Geschreven door

De lente van 2020 is er eentje die bij veel Nederlanders nooit zal worden vergeten door de heersende coronacrisis. Gelukkig zijn er ook hele mooie dingen te zien op straat, zoals de paarden met veulens. Dit viel ook medewerker van Bistro de Kolenbrander Marcel Ravers op, die vanuit zijn werkplek op een schitterende plek uitkijkt. Marcel maakte bovenstaande en onderstaande foto's en stuurde deze op naar de redactie en liet het volgende weten: "Het blijft moo,i iedere keer weer nieuwe veulens in de wei. Ik werk bij De Kolenbrander en zie vanuit de keuken vaak de paardjes rennen met hun moeders, daarna lessen ze hun dorst door te drinken. Een prachtig gezicht. Dit schouwspel valt ons niet als enige op. Vele auto's en fietsers stoppen om even te kijken naar dit mooie lente fenomeen." Marcel, bedankt voor de mooie foto's die we onze lezers niet willen onthouden.

veul1

veul2

veul3

Laatst aangepast op maandag, 18 mei 2020 08:31
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.