zaterdag, 23 mei 2020 05:33

De Pellehof bewoners uit hun dak

Geschreven door
Na enkele weken geen activiteiten/ optredens omdat de Veiligheidsdienst dit verbood was het swingen geblazen op de Pellehof! Uiteraard met de Corona maatregelen in acht nemend. De buiten temperatuur liet het weer toe dus was er deze week weer een gezellige middag in de binnentuin van de Pellehof; Afgelopen week was het hiervoor te koud. Maar het zonnetje, 23 graden, vanuit eigen tuinstoel bij de voordeur genieten van Flying Eagel Country Dansers: wat wil een mens nog meer!
Ursula Assen ging samen met 3 dames uit haar dansgroep optreden begeleid door mooie countrymuziek. In de pauze werd er getrakteerd op brownies bij de koffie of thee en was er tijd voor een praatje.
Na de pauze werd er een korte dans voor gedaan en kon je mee dansen. Hier werd enthousiast aan meegedaan. Kortom een geslaagde middag! Zie de foto’s hieronder.
 

pellehof 1

 

pellehof 2

 

pellehof 4

Laatst aangepast op donderdag, 21 mei 2020 22:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.