maandag, 01 juni 2020 11:39

De Zonnebloem: Coronanieuws 1 juni

Geschreven door

Het is vandaag 1 juni, de dag dat Nederland weer een stapje verder opengaat in coronatijd.

We mogen er weer op uit met in achtneming van de bekende restricties. Voor onze doelgroep, de kwetsbaren en ouderen uit onze samenleving zal dit vaak nog niet zo zijn.

Daarom zullen de Zonnebloemvrijwilligers ook weer voorzichtig hun werkzaamheden oppakken bij mensen waar dat kan. Ook zullen zij voor zichzelf bepalen of het voor hen zelf verantwoord is en zij er een goed gevoel bij hebben. Als de gast of familie twijfel heeft en liever nog geen bezoek willen of als er klachten zijn geef het dan aan bij de vrijwilliger.

Iedereen moet er blij van worden.

Andere activiteiten zitten er voorlopig niet in.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Zonnebloemafdeling,

Hengevelde/Isidorushoeve

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.