donderdag, 04 juni 2020 20:23

Geslaagd? Stuur je foto in! De eersten zijn binnen!

Geschreven door
In deze bijzondere tijden is goed nieuws schaars, een zeer goed nieuws helemaal wel! Nou: We hebben er een fiks aantal geslaagden bij in Hengevelde en Bentelo! De oproep van vanochtend was: Stuur je foto in naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar 06-10175105  / 06-30383246 en maak kans op de origineelste foto waarmee je mooie prijzen kunt winnen! Mensen: Dan kan nog steeds!

De eerste inzendingen zijn in dit FOTOALBUM gezet! Dus KLIK HIER  voor ‘onze geslaagden en feliciteer ze via en reactie op deze site of middels onze Facebookpagina!
Zet ze in het zonnetje, ze hebben het verdiend!
Laatst aangepast op donderdag, 04 juni 2020 20:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Meer in deze categorie: « Foei Pien en Nout!! Vic geboren »

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.