maandag, 29 juni 2020 18:16

Is het Max Verstappen? Nee, het is Kasper Put van Avila College!

Geschreven door

Het was misschien wel de meest bijzondere diploma-uitreiking uit de geschiedenis van het Hengelose Avila College. Maar het tempo zat er lekker in, want Kasper Put van het Avila College scheurde met zijn collega's langs de geslaagde leerlingen om de diploma's persoonlijk langs te brengen. Sommigen op de route dachten even dat Max Verstappen in Twente gearriveerd was, maar het was toch echt de goedlachse Hengeveldenaar in een bloedsnelle Alpine A110. Hart van Nederland volgde de medewerkers van het Avila College en gingen ook op bezoek bij de geslaagde Lynn Exterkate uit Bentelo. Klik HIER voor de uitzending, mocht je deze vanavond gemist hebben.

Laatst aangepast op maandag, 29 juni 2020 18:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.