zondag, 12 juli 2020 22:04

Carola 50 jaar!

Geschreven door

Carola ziet Sara, Carola de Brouwer, woonachtig in Delden, maar ook een groot deel van haar leven doorgebracht in Hengevelde als Carola Bos ziet morgen Sara langs komen. Vandaag zijn er door vriendjes, familie en collega's alvast diverse Sarah's en doeken in haar tuin geplaatst. Zo te zien houdt ze van een natje en een droogje op haar tijd. Carola van harte en nog heel veel gezonde jaren samen met Richard, Rosan, Demi, Lukas en Toosje. Hieronder enkele foto's:

car2

car3

car4

car5

car7

 car8

car9

car10

 

Laatst aangepast op zondag, 12 juli 2020 22:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.