zondag, 26 juli 2020 10:55

Irma 50 jaar!

Geschreven door

Hoewel ze woonachtig is aan de Tankinksweg in Ambt-Delden, is ze een bekend gezicht in Hengevelde. Irma Dijkstra-Pierik, bekend van Pierik Accountancy, is 50 jaren jong geworden. En dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Vrienden en familie waren gisterenavond aanwezig bij de goedlachse moeder, echtgenote, hardloopster, zangeres, fitnessgirl en nog veel meer om de tuin vol te zetten met spandoeken en de welbekende Sarah. Ook namens de redactie van harte proficiat Irma!

irma0

irma1

irma2

irm1

irm2

irm3

irm4

irm5

irm6

irm7

irm8

Laatst aangepast op zondag, 26 juli 2020 12:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.