maandag, 03 augustus 2020 15:51

Geen corona-besmettingen in Hengevelde ondanks toename testen

Geschreven door

Het gaat goed in Hengevelde. Ook de afgelopen twee weken zijn er geen Hengeveldenaren positief getest op corona (COVID-19). Dat blijkt uit de corona-update van het RIVM. Maar we moeten wel alert blijven en niet te vroeg juichen. Ook in de rest van de Hof van Twente en de omliggend gemeenten Haaksbergen, Rijssen, Almelo en Borne kwamen er geen besmettingen bij. Dit mag opvallend worden genoemd, want het aantal testen is de afgelopen weken enorm toegenomen. Alle cijfers zien? Klik HIER.
Op verpleegafdelingen liggen nu 67 covid-patiënten, zes minder dan op vrijdag. Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg: ‘Het aantal covid-in de ziekenhuizen blijft stabiel, waarbij het aantal patiënten op de IC licht is gestegen. Het aantal IC-patiënten is echter nog altijd binnen de bandbreedte zoals gezien in de afgelopen maand.’

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.