maandag, 14 september 2020 08:47

Collecte Nierstichting in Hengevelde en omstreken 13 t/m 19 september

Geschreven door

In de week van 13 tot en met 19 september komt er een collectant bij u langs in verband met de jaarlijkse collecte voor de Nierstichting. Daarom vragen wij deze week uw bijzondere aandacht voor deze stichting, in de hoop dat u een bijdrage wilt geven aan het belangrijke werk dat zij verricht voor iedereen in Nederland die te maken heeft met een vaak levensbedreigende nierziekte.

De Nierstichting wil nierpatiënten hun leven teruggeven. Dat doet zij door actief het onderzoek naar nierziekten te ondersteunen en op zoek te gaan naar nieuwe behandelmethodes voor patiënten die afhankelijk zijn van dialyse of in afwachting zijn van een niertransplantatie.

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijdt de Nierstichting elke dag voor het voorkomen van nierschade, voor kortere transplantatiewachtlijsten en bijvoorbeeld ook voor een draagbare kunstnier.

Wij hopen dat u ook dit jaar dit goede werk wilt ondersteunen. Bij voorbaat hartelijk dank!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.