maandag, 05 oktober 2020 08:53

De zus van Femm komt met de giraffe!

Geschreven door

Henry de Mooij en Helen de Mooij -de Jong zijn de blije ouders geworden van dochter Fenne! Veel ouders vertellen hun kinderen het verhaal van de ooievaar die baby’s brengt als ze nog wat jong zijn om het ware verhaal uit de doeken te doen. Bij de familie de Mooij is de vogel klaarblijkelijk vervangen door een giraffe met heel veel Hengeveldse namen erop!
Ooievaars worden al eeuwen in verband gebracht met baby’s, giraffen sinds heel kort.
Hoe de verhaallijn in elkaar steekt is bij de redactie onbekend maar Henry is naar verluid bereid om het aan belangstellenden uit te leggen.

Namens de redactie van harte proficiat!

fenne 2 Custom

Laatst aangepast op maandag, 05 oktober 2020 08:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.