zaterdag, 10 oktober 2020 07:01

Wat een Hannah! Maar ze is weer thuis!

Geschreven door

Geboren in Servië, maar dat werd de afgelopen weken ‘zwerfië! Weggelopen tijdens het uitlaten in Enschede en vervolgens gesignaleerd in half Twente! Via industrieterrein Marssteden naar Boekelo, het Rutbeek, Boekelo, Beckum, Bentelo, bijna Hengevelde, Wiene, Enter en uiteindelijk gevangen in Rijssen. Er is bijna dag en nacht, samen met heel veel vrijwilligers gezocht, vele berichten op de sociale media, (Zo ook op Wegdamnieuws: KLIK HIER)  maar het eindresultaat mag er zijn: ‘Onze Hannah’ is weer thuis, bij de familie Haverkort aan de Hekkemansbeld in Hengevelde! Held!
"AAN IEDER DIE HEEFT MEEGEDACHT EN GEHOLPEN: SUPER BEDANKT!"

Laatst aangepast op zaterdag, 10 oktober 2020 12:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.