maandag, 12 oktober 2020 17:29

Janin (van Bommel de Beer) 50 jaar!

Geschreven door

Zondag 11 Oktober was het dan zover! Janin Elkink uit Markelo, werkzaam bij Bommel de Beer, werd 50 jaar. Net als in haar tuin in Markelo, werd ze ook bij bij Bommel de Beer niet vergeten. De eerste Sarah binnen de Bommel de Beer muren is dan ook een feit. Ze werd binnen gehaald met haar "ontvoerde" sarah uit de tuin, wat bij veel kinderen heel wat vragen op riep. Zoals wie is die vouw?!  Maar uiteraard was er ook tijd voor kadootjes . Het OC kwam op bezoek met een mooie grote bos bloemen en de kinderen hadden een super leuke keukenschort gemaakt, voor kokkie Janin. Maarja, vandaag was het niet koken in de keuken maar lekker genieten van de patatjes van Yess! Wat hebben de kids gesmuld, en Janin heeft super genoten van deze feestdag. Janin namens alle ouders, kinderen, de redactie en collega's van harte gefeliciteerd!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.