maandag, 30 november 2020 05:03

Sinterklaas toch nog even op bezoek in Hengevelde

Geschreven door

Waar Sinterklaas deze periode net als vele Nederlanders veel vanuit huis werkt en vooral zijn Pieten op pad stuurt, maakte hij voor de kinderen van Bommel de Beer een uitzondering en wilde hij toch naar Hengevelde komen. Vooraf druk gebeld met mevrouw Sandra, wat kan er wel en kan er niet. Wat mag er wel en wat mag er niet. Jammer genoeg kon er geen feest gevierd worden bij “de Gebrande Waateren”. Daarom kwam Sinterklaas gisteren samen met één Piet naar Bommel de Beer om alle kinderen persoonlijk hun cadeau te overhandigen. Het was een hele organisatie om alles via de coronaregels te laten verlopen, er werd voor elke gezin een tijdvak ingepland voor een privé afspraak met de Sint. Via een looproute van groep naar groep konden de kinderen bij binnenkomst eerst langs “Clown Funny” voor een ballon of glittertattoo.
Daarna konden de kinderen een praatje maken met de Sint en ook sloeg de Sint het grote boek erop na om te kijken welke belevenissen er afgelopen jaar voor de kinderen waren geweest. Buiten stond Piet op de wacht om te kijken welke mooie cadeaus de kinderen gekregen hadden en waren er natuurlijk nog lekkere pepernoten die thuis opgegeten konden worden. De BSO ouders mochten buiten via het raam meekijken tijdens de privé afspraak met de Sint en de ouders van de jongste kinderen moesten op een staflengte afstand blijven van Sinterklaas. Een mooi en intiem alternatief voor het Sinterklaas feest van Bommel de Beer, maar hopelijk kunnen de kinderen van Bommel de Beer volgend jaar weer in polonaise met de Sint en Pieten.

mking2

Laatst aangepast op zondag, 29 november 2020 22:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.