vrijdag, 04 december 2020 11:08

Het dak van de Petrusschool gevuld met Sinterklaas!

Geschreven door

Gelukkig is Sinterklaas toch aangekomen! De officiële Sint-Nicolaas woordvoerder van de Petrusschool:” We houden uiteraard rekening met Sinterklaas en de Corona regels. De Goedheiligman kon dus wat ons betreft het dak op, iets wat hem natuurlijk toch al gemakkelijk afgaat! Er is op school een speciale gezellige zaal ingericht. Alle groepen kunnen dan apart een bezoek brengen aan Sinterklaas. De kinderen hebben leuke dansjes en liedjes ingestudeerd om deze te laten horen aan de Sint. En als klap op de vuurpijl: (Dit mag dan weer wel red.

De bovenbouw heeft ook nog eens supergave surprises gemaakt!”

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S!

Laatst aangepast op vrijdag, 04 december 2020 11:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.