Laatste kans: Wegdam Weekend klaar voor Oudejaars-quiz, doe ook mee!

Het jaar 2020 was een bijzonder jaar. Toch willen de heren van Wegdam Weeknd dit jaar positief en gezellig afsluiten. Daarom presenteren ze vanavond een gezellige oudejaars-quiz. Hoewel het erop lijkt dat Stephan ter Doest gaat winnen (zie afbeelding hierboven), kan ook jij meedoen!
Frank, Jacco, Bart & Kasper zullen jullie in 7 rondes van alles vragen over het jaar 2020. Hengeveldse vragen, algemene vragen, stemfragmenten van BN-ers en Hengeveldenaren en veel meer gekkigheid. Stefan is de ruggengraat van de redactie en houdt de regie over het algehele welbevinden van deze online avond. Wie-oh-wie wordt dé kenner van het jaar 2020?

Uiteraard wordt dit alles omlijst door een goed stukje muziek. Kortom, een gezellige avond met een paar vrienden, vriendinnen of familie aan de radio of webcam voor heel Hengevelde!
Luisteren en kijken kan via www.wegdamweekend.nl.

Wil je meedoen? Maak dan even een groepje en geef je op via DIT formulier:

De quiz begint om 20.00 uur, maar luisteren kan vanaf 19.00 uur. Ook na de quiz zullen we nog een paar platen draaien. Uiteraard kunnen jullie je favoriete platen aanvragen en zorgen we samen dat 2020 op een vrolijke manier wordt afgesloten!